Vogelgriep / Avian Influenza / Bird Flu

Epidemie of pandemie door bio-industrie

Zoals het er volgens de berichtgeving in de media nu voorstaat stevenen we af op een wereldomvattende epidemie of pandemie.
Zolang het enkel van besmette vogels op mensen overgaat meent men met het al dan niet preventief afslachten van dieren de schade voor de mens in te dijken.

Mocht het echter tot een grote uitbraak komen dan zijn er waarschijnlijk onvoldoende vaccins. De beschikbare (zoals bv Tamiflu) gaan dan mogelijker wijze naar een selecte groep zorg en hulpverleners en mensen met een verhoogd risico. Een echt effectief vaccin loopt ook altijd achter de feiten aan en komt in feite te laat.
Je hoeft echt niet te wachten op een pandemie om je lichaam te helpen.
Klik hier om Zilverwater te bestellen

Preventiemaatregelen maken je sterker !

Of Colloidaal Zilver iets kan doen aan de levenskracht het zeer aggressieve vogelgriepvirus H5N1 is niet aangetoond, maar het kan je wel helpen om je immuunsysteem te ondersteunen, zodat het bij een eventuele belager zelf kan optreden. Ga voor de preventieve waarde ervan.

Een slagkrachtig imuunsysteem vertrekt vanuit een goede darmwerking , zoals ook te lezen valt in het artikel van Artikel van Sara de Sloover in "De Morgen" van 19 oktober 2005.

Verder kan je jezelf beter beschermen en gelijk welke verkoudheid of griep verkorten of verzachten met een breedspectrum multivitamine mineraal gedurende herfst en winter , dat voorkomt heel wat onheil. Verzorg ook je darmfunktie met extra Chiazaden

Translate this Website

Wellness en Slapen

superfoodstore
new sleepmachine

Dierenwelzijn Bezoekers

Social Media Delen

Dierenwelzijn

+chlorella
+spirulina
+dierenwelzijn
+wedstrijddieren
+zilvermaker
+dierenwelzijn
+zilverwater
+zilverapparaat
+bacterieinfectie
+schimmelinfectie
+zilvergenerator
+ionic pulser
+robey silver
+magneetveldtherapie
+kinderboerderij
+ehbo
+colloidal silver

Goudgeel Colloidaal Zilverwater geeft dierenwelzijn voor wedstrijddieren, kleinvee, vissen, bijen, duiven, pluimvee, hond en kat, paarden ... Snelle levering Belgie Nederland